Social Icons

Blogroll

PSYCHO PASS

Συνεχίζουμε να αναζητούμε το νέο anime που θα ξεκινήσουμε τον Οκτώβρη και μετά το Robotics;Notes, το PSYCHO-PASS είναι ένα άλλο anime που μας τράβηξε την προσοχή.

Πρόκειται για μία σειρά δράσης και σύμφωνα με το MAL αυτή είναι η ιστορία:
Βρισκόμαστε στο κοντινό μέλλον όπου είναι δυνατό να εκτιμηθεί ταυτόχρονα η ψυχολογική κατάσταση και η προσωπικότητα ενός ατόμου. Αυτή η πληροφορία καταγράφεται και ο όρος "Psycho Pass" αναφέρεται σε ένα στάνταρ που χρησιμοποιείται για να μετρηθεί η "αξία" κάποιου ατόμου. Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν νέο αστυνομικό που του έχει ανατεθεί να πολεμήσει το έγκλημα σε έναν τέτοιο κόσμο.

Φαίνεται ενδιαφέρον! (Υπάρχει ένα τρέιλερ αλλά δεν είναι και πολύ διαφωτιστικό. Άμα βρούμε κάτι καλύτερο θα το ανεβάσουμε)

6 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον! Το είχα ξανά ακούσει αυτό το anime.
    Αν δεν κάνω λάθος αρχές Οκτωβρίου δεν βγαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι βγαίνει περίπου στα μέσα Οκτωβρίου. Μακάρι να είναι καλό. Δυστυχώς το μόνο που έχουμε είναι το στόρυ αλλά φαίνεται ενδιαφέρον. Και είναι και Production I.G που δεν συνηθίζει να κάνει βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να έρθει ο Οκτώβρης γιατί έχουμε και εμείς 2-3 σειρές που λέμε να κάνουμε τότε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μία είναι το Bakuman (2012) δηλαδή η τρίτη season. Σήμερα ή αύριο ξεκινάμε την 1η season. Επίσης θα αρχίσουμε άλλα δύο project τα οποία δεν μπορώ να πω ποια είναι. Έκπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα οκ! Το Bakuman είναι τέλειο, τουλάχιστον το manga που διάβαζα εγώ. Περιμένω να δω τι άλλο θα κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

no greeklish please